Bereikbaarheid Cargonaut


Door de huidige ontwikkelingen rond het coronavirus treft ook Cargonaut maatregelen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers is onze hoogste prioriteit. Dit betekent dat wij de richtlijnen van de overheid opvolgen en al onze medewerkers tot nader order thuiswerken om eventuele verspreiding van het virus te voorkomen. Uiteraard zijn we wel bereikbaar per telefoon en mail en zetten we onze dienstverlening voort zoals u van ons gewend bent. 

In deze moeilijke tijden is digitale verbondenheid van groot belang. Bij Cargonaut doen we er daarom alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening te handhaven en daarmee de continuïteit te waarborgen. Dit zorgt ervoor dat alle betrokken partijen in de luchtvracht verbonden zijn én blijven.

Cargonaut staat ten dienste van de community en we zijn ons er van bewust dat juist nú alle hulp nodig is. Daarom zullen we actief het gesprek aangaan met de community om te inventariseren waar we kunnen ondersteunen. Schroom niet om contact met ons op te nemen.