Cargonaut complaince checker

Eerste Compliance Checker contract ondertekend


Weer een mooie mijlpaal. Vorige week, dinsdag 22 januari, heeft Frank Roderkerk, namens Rhenus Air & Ocean B.V., het contract voor de Compliance checker ondertekend.

Voldoende belangstelling

Nadat in december duidelijk was geworden dat er voldoende belangstelling is voor de Compliance checker, zijn de contracten opgesteld. In totaal hebben vijftien partijen toegezegd om besluitvorming in gang te zetten. Rhenus Air & Ocean B.V. heeft nu als eerste het contract getekend.

Vroegtijdig compliant krijgen van je zending

De Compliance checker helpt Expediteurs, Afhandelaren en Airlines in het vroegtijdig Compliant krijgen van hun zending informatie. In de eerste versie die wordt opgeleverd, wordt op basis van Master AirWay Bill en House AirWay Bill informatie de wereldwijde Customs regelgeving getoetst. De komende drie jaar wordt de scope van de getoetste regelgeving uitgebreid. De ambitie is om zo snel als mogelijk ook oplossing te beiden voor het Compliant zijn met Export Controls en Sanctielijsten.

Een doorontwikkeling uit het SCMP

De Compliance checker is een doorontwikkeling vanuit European Green Fast Lanes (EGFL) van het Smart Cargo Mainport Programma (SCMP). heb je interesse om ook gebruik te maken van de Compliance checker of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via sales@Cargonaut.nl