Werken bij Cargonaut


Over Cargonaut

Slimme informatie-uitwisseling voor de slimste luchthaven.

Cargonaut Nederland B.V. beheert de Cargo Community Information Exchange op Schiphol. Wij garanderen de kwaliteit van informatie en het delen ervan, om zo samen met partners en logistieke spelers van Schiphol de slimste luchthaven te maken.

We ondersteunen de logistieke keten door accurate, volledige en actuele informatie te verstrekken aan de logistieke industrie, autoriteiten en luchthavenbeheerder. Vroegtijdige kennis van de verwachte lading laat onze community onderlinge processen optimaliseren en business versnellen. Slim door voorspelbaar te zijn.

Cargonaut is er om de community te helpen groeien. Om dit te realiseren bieden we betrouwbare gegevens, diensten en onze kennis om het pad te bewandelen naar de toekomst van vrachtlogistiek.

Onze kernwaarden zijn: Innovatief, Pro-actief, Teamspirit, Resultaatgericht en Betrouwbaarheid

Binnen ons bedrijf werken commerciële en ICT-professionals samen om tot het beste resultaat te komen. Onze kernwaarden staan voor de manier waarop wij samen willen werken. Bij ons vind je een goede werksfeer in een klein bedrijf met enthousiaste collega’s.

Ons idee van jouw carrière

De toekomst van een organisatie staat in directe relatie tot de kracht van de medewerkers. Ontwikkelen onze medewerkers zich, dan groeit Cargonaut vanzelf mee. Daarom bieden we commerciële en ICT-professionals alle kansen om hun kennis en ervaring optimaal te verbreden. Dat doen we actief met trainingen, cursussen, meetings en workshops.

Wat we van jou verwachten

Hoe technisch soms ook, ons werk blijft mensenwerk. Daarom hechten we veel waarde aan houding en mentaliteit. Vakbekwaamheid kun je namelijk leren, maar motivatie, enthousiasme en flexibiliteit moeten in je genen zitten.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend

Als moderne werkgever biedt Cargonaut een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk verdien je een goed salaris. Daarnaast kent Cargonaut uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 4%, een jaarlijkse inflatiecorrectie en een goede pensioenregeling.

Stages

Jonge professionals geven we graag een vliegende start. Bij Cargonaut vinden we het belangrijk om contact te hebben én te houden met de volgende generatie professionals. Neem daarom contact met ons op voor stageopdrachten of loop een afstudeerstage bij Cargonaut.

Nieuwsgierig geworden naar werken bij ons?

Of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Vacatures