API Track&Trace al door eerste klanten in gebruik


Zoals je misschien al weet is inmiddels is de Track & Trace dienst al een tijdje operationeel. De dienst, welke onderdeel is van je bundel, biedt inzicht in de status van:
• De verwachte en actuele aankomsttijden van een zending
• Status van de zending bij de Afhandelaar
• De douane status van import zendingen

Statusinformatie in je systeem
Dit alles bieden wij aan op airwaybill nummer. Je kunt, als je een AWB-nummer hebt, bij ons de laatste status opvragen of een abonnement afsluiten op die AWB. Nadat je een abonnement hebt afgesloten, sturen wij elke update naar je toe. De informatie die wij je toesturen kun je integreren in je eigen IT-systemen. Het fijne is dat het hierdoor niet meer nodig is om aparte schermen open te hebben staan. En het is nog onderdeel van je bundel ook!

Een enthousiaste klant die gebruik maakt van de Track & Trace dienst is Royal Flora Holland.

Roel Huiden – Royal FloraHolland: “De T&T API gebruiken wij in de Holland Flower Alliance om onze dagelijkse operatie beter aan te sturen. Met name de verwachte aankomsttijden en Douane informatie helpt ons onze planning te optimaliseren.”

Maak nu ook gebruik van onze Track & Trace dienst!
Wil je ook gebruik maken van deze dienst of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze salesafdeling via sales@cargonaut.nl . Zij staan voor je klaar om je verder te helpen!