Arie Korving

Arie Korving tijdelijk werkzaam bij Schiphol Cargo


Schiphol Cargo heeft ons gevraagd om mee te helpen met het tijdelijk dichten van het gaat die ontstaat door het vertrek van Pieter-Bas Braam. Om deze reden zal vanaf oktober Arie Korving, Product Owner Cargonaut, voor drie maanden in de rol van Business Developer kruipen bij Schiphol Cargo.

Een samenwerking wat zorgt voor meer inzicht en begrip in de operatie
Pieter-Bas hield zich bezig met ‘optimal ground operations’, iets waar digitalisering een belangrijke rol in speelt. Arie Korving kan daarom het gat vanuit onze digitaliseringsachtergrond tijdelijk goed vullen. Daarnaast zorgt een samenwerking als deze voor beter begrip en inzicht over wat er in de operatie moet gebeuren. We zien het als een versterking ten behoeve van de hub optimalisatie binnen onze luchtvrachtcommunity. Kennis die Arie verkrijgt tijdens zijn werkzaamheden bij Schiphol Cargo kan binnen Cargonaut goed gebruikt worden. Net zoals de kennis die hij vanuit Cargonaut meeneemt in deze tijdelijke functie goed van pas komt.

Arie Korving: “De waarde van mijn detachering zit met name in het verder versterken van de banden met Schiphol. Dit door middel van het delen van luchtvrachtkennis vanuit zowel operationeel als technisch perspectief. Dit alles ten doel om de lucthvrachtprocessen op Schiphol pro-actief informatiegestuurd te laten verlopen i.p.v. het huidige re-actieve proces.”

Richard van Det ter vervanging van Arie
Nu zal je waarschijnlijk denken, bij wie kan ik in die drie maanden dan terecht als ik vragen heb over zaken waar Arie zich mee bezighield? Richard van Det, zal in deze periode de meeste taken van Arie overnemen. Indien je altijd contact hebt gehad met Arie kan je in dit geval dus contact opnemen met Richard. Zijn contactgegevens zijn:

Mail: richard.van.det@cargonaut.nl
Telefoon: +31 (0)6 2054 7291

 

Wij laten het uiteraard weten als Arie weer op zijn plek zit bij Cargonaut.