eLink Dashboard

Nieuwe datadienst binnenkort beschikbaar: het eLink Dashboard


Binnenkort wordt er weer een nieuwe datadienst opgeleverd, namelijk het eLink Dashboard.

Momenteel ontvangt de eLink gebruiker een wekelijkse rapportage met daarin onder meer het aantal eLink zendingen, met o.a. de eLink milestones van de betreffende zending, welke de voorgaande week zijn aangeboden. Denk hierbij aan het ‘Gate In’ (At Handler) moment en/of de ‘Dock Discharged’ (RCS).

Binnenkort maken deze wekelijkse rapportages plaats voor het nieuwe eLink dashboard. Een dashboard dat meer informatie als ook visualisaties toont. De informatie wordt hierbij toegankelijker en gebruiksvriendelijker aangeboden. De gebruiker heeft tevens de mogelijkheid om eLink informatie dagelijks op te vragen.

De komende weken vindt een pilot plaats, waarna het dashboard onderdeel zal worden van de bundel voor expediteurs, vervoerders en afhandelaren. Middels een Survey zullen we de mogelijkheid bieden om suggesties te geven. Zo kunnen wij het eLink dashboard zo relevant mogelijk maken voor jou als gebruiker.

Ben je geïnteresseerd in het nieuwe eLink Dashboard, of heb je (vervolg)vragen, neem dan contact op met mark.smit@cargonaut.nl Hij kan je hier alles over vertellen en meenemen in de nieuwe ontwikkelingen rondom het dashboard.