CARGO XML: XFWB

Cargo XML: XFWB


Vanuit Cargonaut zijn wij begonnen met de eerste voorbereidingen om XFWB-berichten te kunnen ontvangen. Sommige van onze klanten zijn er al klaar voor om berichten in Cargo XML-format in te sturen.
Willen jullie ook FWB-berichten in XML-formaat aan de Schiphol Information Exchange gaan sturen? Wij zouden graag met enkele klanten willen samenwerken om te testen of deze berichten goed verwerkt worden en leiden tot de juiste informatie in APIs en portals. Hebben jullie hier belangstelling voor? Neem dan contact op met Onze Product Owner Jaurieke Ton.

Bericht FWB (Freight Way Bill) – versie 9 en 16
Nu er gewerkt wordt aan ondersteuning van de nieuwe XML versie van het FWB bericht, is het ook goed om te kijken naar het gebruik van de oudere versies. Op dit moment zijn versie 16 (CargoIMP / Edifact / Busdoc) of eventueel versie 9 (CargoIMP / Edifact / Busdoc) gebruikelijk. Er zijn ook bedrijven die nog oudere versies insturen. Omdat oudere versies niet alle informatie bevatten die nodig is, zullen we in de loop van dit jaar die oudere versies niet meer accepteren. Wanneer we dit precies van plan zijn, zullen we ruim van te voren laten weten via een volgende nieuwsbrief. Mocht u een oudere versie gebruiken, dan kunt u altijd contact met ons op te nemen voor overleg voor overgang naar een nieuwe versie.