Compliance checker truck waiting

De huidige status rondom de Compliance Checker, 20 april 2017


De afgelopen maand is de Compliance Checker gereed gemaakt om te worden gebruikt door KLM voor trucking vanaf AMS. Informatiestromen (FFM,FWB en HWB op basis van CXML) zijn ingericht. Deze informatiestromen voeden de Compliance Checker met ‘messages’.
Ook is er de afgelopen periode gewerkt aan de webpagina waarmee Swissport FRA-medewerkers en KLM Document management snel en gemakkelijk kunnen zien welke manifesten niet Compliant zijn.

De volgende stappen
De komende tijd wordt vooral de applicatie uitgeprobeerd en wordt er een kleine beheerorganisatie neergezet. Tevens wordt er een feedbackmechanisme ingericht. Deze zal worden zowel voor de stroom vanuit FRA als ingericht als vanuit AMS worden ingericht. Dit zal gebruikt worden om de checker te optimaliseren. Het gaat dan met name over optimalisatie voor het veld Goods description. Welke omschrijvingen mogen niet en welke uitzonderingen zijn er op die regels (Caps is fout, maar Baseball Caps mag wel).

Air Cargo München
In mei is de Air Cargo Europe in München. Cargonaut is hier samen met Schiphol Cargo aanwezig. Op deze beurs zal de Compliance Checker officieel worden aangekondigd en wordt er meer informatie gegeven over deze oplossing. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of werking van de Compliance Checker? neem dan gerust contact op met sales@cargonaut.nl.

De verdere status rondom de Compliance Checker kunt u hier volgen.