Ecargo Receipt demo 13 mei website

Een demo over eCargo receipt op 3 mei. Meld je aan!


Uit verschillende gesprekken met onze klanten is gebleken dat nog lang niet iedereen gebruik maakt van eCargo Receipt, of dat deze dienst nog onvoldoende wordt gebruikt en dus de voordelen hiervan onvoldoende worden benut.

eCargo Receipt
eCargo Receipt ondersteunt en verbetert het export aanleverproces. Het is een monitoringssysteem waarbij je vóór, tijdens en na het aanleveringsproces van de exportzendingen de status kunt inzien en bijsturen waar nodig. Dit voorkomt uiteindelijk nare verassingen bij de afhandelaar (moeite en kosten).

Wat houdt de demo in?
eCargo Receipt is onderdeel van de bundel, en er kan dus gratis gebruik van worden gemaakt. Om dit gebruik te stimuleren, en hiermee natuurlijk het proces te optimaliseren, nodigen wij iedereen uit een demo bij te wonen op ons (nieuwe) kantoor. In deze sessie leggen we graag uit wat eCR voor jullie kan betekenen, hoe het werkt en wat de vele voordelen zijn, natuurlijk beantwoorden wij al jullie vragen en is er gelegenheid om met elkaar nog even van gedachten te wisselen onder het genot van een drankje.

Wanneer?
Deze sessie zal plaatvinden op donderdag 3 mei van 14.00 tot 16.00 uur en gegeven worden door Erik Meijer en Bianca Burger.

Schrijf je in!
Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar sales@cargonaut.nl, geef daarin ook aan welke collega’s je meeneemt!
Tot dan!