Een nieuwe look voor een nieuwe frisse start!


Vanaf heden zal iedereen die met ons in aanraking komt een hernieuwde huisstijl te zien krijgenl Eentje waar wij trots op zijn en bij ons past. Eentje met een verhaal!

Een frisse start in een bijpassend jasje

Vandaag de dag doen wij meer dan alleen het beheer van de Schiphol Information Exchange. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij opnieuw naar onszelf moesten kijken en onze Look&Feel iets moesten aanpassen zodat deze aansluit bij wie we vandaag de dag zijn. En dan hebben we het niet over een revolutie van onze huisstijl, maar een evolutie.  We willen namelijk nog wel herkend worden en veranderen niet geheel van gedaante.

Het nieuwe kantoor

Daar komt ook bij dat wij gelijk onze inrichting van het nieuwe kantoor hierop aan konden sluiten. Ook ons nieuwe kantoor moest namelijk passen bij wie we zijn en wat we willen uitstralen. Een wandeling door ons pand verteld dan ook het verhaal van wie wij zijn. Het verhaal van onze Look&Feel. Bij elkaar vormen het kantoor en de diverse uitingen in nieuwe stijl een mooi consistent geheel gericht op de toekomst!

 

 

 

De eerste stappen in onze huisstijl evolutie

De eerste stappen in onze huisstijlevolutie zijn dus gemaakt. Zo is er een vernieuwd logo, eentje die opener is, en dynamiek en innovatie uitstraalt. Het draaiende centrum achter nieuwe innovaties en processen.  De diverse nieuwe elementen in ons logo en huisstijl zullen op diverse uitingen naar voren komen. Stapje voor stapje zullen wij alles omtoveren in onze nieuwe Look&Feel. Het wordt een mooi verhaal gevormd rond wie wij zijn en wat wij voor jullie willen betekenen!

Cargonaut huisstijl