Nieuwe ronde eTeams


Het afgelopen jaar zijn wij bij verschillende expediteurs langs geweest met onze e-teams. Doel van deze afspraken was inzicht krijgen in de huidige processen en bepalen wat er nog nodig is om klaar te zijn voor toekomstige ontwikkelingen. Opgeven voor een bezoek van een eTeam kan al!

Wat opviel is dat de meeste expediteurs die zich hiervoor hadden opgegeven, al goed op de hoogte zijn van wat er speelt en wat er op ze af komt. Goed om deze betrokkenheid te zien. De kennismaking, voor zover nog niet gebeurd was, en het delen wat er bij elkaar en om ons heen speelt, vonden wij absoluut waardevol!

Er waren uiteraard ook een paar expediteurs die nog niet volledig op de hoogte waren van wat er speelt. Hen hebben we met behulp van de nodige tips en tricks meegenomen in de toekomstige ontwikkelingen en verteld welke aanpassingen er nog nodig zijn om hier in mee te kunnen.

We hebben nog lang niet iedereen gesproken en gaan daarom nog even door. Zijn we nog niet bij u langs geweest? Dan bellen wij u binnenkort even op voor een afspraak.
Als u daar niet op kan wachten kunt ook nu al een afspraak met ons inplannen. Neem dan contact op met Bianca Burger via sales@cargonaut.nl.