Nieuwe voorzitter RvC Cargonaut B.V.


Rutger van Slobbe is per 15 mei jl. teruggetreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Cargonaut Holding B.V. Hij wordt per deze datum opgevolgd door André Toet. Deze aanstelling heeft plaatsgevonden tijdens de Aandeelhoudersvergadering op 15 mei jl.

Van Slobbe werd in mei 2009 voorzitter van de Raad van Commissarissen als opvolger van Rob Lenterman. In 2013 werd hij voor een periode van 4 jaar herkozen. “Hij heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een deskundige, inventieve en toegewijde voorzitter”, aldus Nanne Onland, algemeen directeur van Cargonaut Holding B.V. We zijn Rutger veel dank verschuldigd voor zijn inzet om van Schiphol met behulp van vernieuwde Cargonaut dienstverlening een slimmere vrachtluchthaven te maken.

Onland zegt verheugd te zijn met de benoeming van Toet die o.a. ervaring heeft als COO van het havenbedrijf Rotterdam en als commissaris bij de evenknie van Cargonaut in de Rotterdamse haven; Portbase. Daarnaast is hij momenteel voorzitter van de Raad van Commissarissen van essDOCS op Malta. “De wereldwijde digitalisering brengt grote uitdagingen met zich mee voor de logistiek en dus ook voor de Schiphol markt en Cargonaut. Ik zie ernaar uit om met alle betrokken partijen samen te werken aan de toekomst van Schiphol”.