Onze Product Owners


Even voorstellen: onze Product Owners.

Bij Cargonaut hebben we 4 product owners. De product owners (PO) zijn de schakel tussen u, de klant, en de teams die producten bouwen en beheren. Iedere PO heeft zijn eigen aandachtsgebied.

Wat kunnen onze Product Owner voor u betekenen?

Sinds begin van dit jaar zijn we voor het ontwikkelen en uitvoeren van de verbouwing van ons platform en van nieuwe diensten volgens de Scrum en Agile methode gaan werken. Hierbij werken ontwikkelaars en klanten samen in een scrum team. Dit team werkt door middel van korte cycli aan de voortgang. Feedback krijgen is essentieel om een goed product te maken. Daarom is er veel en intensief contact tussen klant en ontwikkelaars. Bij Cargonaut hebben we 4 product owners. De product owners (PO) zijn de schakel tussen u, de klant, en de teams die producten bouwen en beheren. Iedere PO heeft zijn eigen aandachtsgebied.

Martijn Kuiken heeft het inbound (import) proces als aandachtsgebied. Martijn is o.a. betrokken geweest bij de ontwikkeling van DGVS, ECS en eLink en heeft veel kennis van de processen op Schiphol en in de luchtvracht wereldwijd en douanezaken. Samen met Arie Korving behandelt hij ook het on airport proces.

Arie Korving is gekoppeld aan het outbound (export) proces. Hij heeft meegewerkt aan een verbetering van het aanleverproces bij de afhandelaar. Arie heeft een brede kennis van de luchtvracht en regelgeving. Samen met Martijn Kuiken behandelt hij ook het on airport proces.

Mark Smit heeft de ketenbesturing als proces onder zijn aandacht. Mark heeft ervaring als implementatiemanager van o.a. eLink. Hij vindt het een uitdaging om samen met de ontwikkelteams en de stakeholders tot producten met hoge klantwaardes te komen, waarmee klanten en ketens optimaal kunnen presteren.

Jeroen Spaargaren heeft de overheid als aandachtsgebied. Hij zorgt voor de vertaling van wet- en regelgeven naar nieuwe en verbeterde producten. Hij wil samen met partners de toezichthoudende overheid van de juiste middelen voorzien.

Heeft u ideeën of wensen met betrekking tot bovengenoemde aandachtsgebieden, die generiek gebruikt kunnen worden in onze community? Neem dan contact op met de betreffende Product Owner of uw account manager. Telefonisch kunt u ons bereiken via 020-6530204.

Juli 2016