Status Cargo XML en Cargo IMP 17


Cargo XML Air Waybills en House Waybills

Cargonaut is bezig met de voorbereidingen om Air Waybills (FWB) en de House Waybills (FHL/FZB) in het Cargo XML format te kunnen ontvangen, verwerken en uit te sturen. Waar staan we nu? Op dit moment kunnen we een retour bericht (XFNM) maken als reactie op een Air Waybill (xFWB). We gaan samen met klanten testen of deze retourberichten goed verwerkt worden. Ondertussen werken we er aan om xFWB te kunnen ontvangen van onze klanten, en deze te valideren en uitsturen in verschillende gewenste versies. Heb je ook belangstelling om samen te testen? Neem dan contact op met onze Product Owner Jaurieke Ton.

Air Waybill CIMP versie 17

Naast klanten die graag de XML versie van de Air Waybill willen sturen, zijn er ook klanten die ons gevraagd hebben om Cargo IMP 17 te verwerken. Versie 17 biedt de nieuwe mogelijkheid om een extra adres in te vullen. Voor deze kleine wijziging hebben we samen met een klant getest of het goed wordt verwerkt. De komende weken maken we het voor alle klanten mogelijk om Air Waybill versie 17 in te sturen. Er wordt een update verstuurd zodra dit mogelijk is.

Voor het ontvangen van Air Waybill 17 werkt het anders. Dit sturen we je alleen als we weten dat je systeem dit aan kan. Kan en wil je ook Air Waybills in CIMP versie 17, met extra adresinformatie ontvangen? Laat het weten via Product Owner Jaurieke Ton of Community Manager Erik Meijer.